Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ευρώ ή Δραχμή ;;; - Καρτέλ ή Ελευθερία;;;

  Στη διάλεξη ενός Γερμανού επιστήμονα στο Βερολίνο, ακούμε μια ακόμα θεωρία για την παγκόσμια συνωμοσία και την προσπάθεια ελέγχου των πληθυσμών από συγκεκριμένα "καρτέλ". Επιβεβαιώνονται και σε αυτό το βίντεο τα όσα κατά καιρούς σχετικά ακούστηκαν ή διαβάστηκαν, από το στόμα ενός Γερμανού. Από τη χώρα δηλαδή που ιδιαίτερα ενεργά συμμετέχει ή στηρίζει την παγκόσμια διακυβέρνηση.
  Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πως σε όλους τους λαούς, υπάρχουν φωνές και απόψεις που αντιστέκονται. Η ταχύτερη ενημέρωση και των υπολοίπων έχει να κάνει με παράγοντες όπως τεχνολογία, ιδιοσυγκρασία, έλεγχος των μαζών και άλλους κατά τόπους διακριτούς, ώστε να φτάσουμε σε σημείο να ενώσουμε τις αντιδράσεις μας με ελεύθερη βούληση και ξεπερνώντας τους εκβιασμούς που μας θέτουν καθημερινά. Οφείλουμε να επιδείξουμε την ευστροφία που υποστηρίζουμε πως μας διακατέχει, με ανάλογες πράξεις σε όλα τα επίπεδα.
  Η αντίσταση δε γίνεται μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις. Πράξεις με στόχους, που δεν περιέχουν βία, όσο αυτή δεν ασκείται πάνω μας, πράξεις που μας ταιριάζουν και όχι απαραίτητα που μας υποδεικνύονται από άλλους. Αρκεί να αντιδράσουμε. Βήμα το βήμα, αργά ίσως, αλλά σταθερά, δίνοντας το δικό μας μήνυμα σε ότι δεν μας αρέσει. Εγρήγορση και αφύπνιση.
 
Αιγαιόγλαρος      
 
Με αφορμή το βίντεο που παρουσιάστηκε στο Dailymotion. Δείτε το όλο.
 

Dr. Rath Berlin 2012 από stefanelonikitelo