Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Βιντεο - αποκάλυψη από Γερμανικό κανάλι για τις "εξοπλιστικές" πιέσεις των σωτήρων της Ελλάδας

   Τίποτα δεν είναι τυχαίο και φροντίζουν να μας το θυμίζουν αυτό διάφορες πηγές και ποικιλοτρόπως. Τα εξοπλιστικά ήταν ανέκαθεν αυτά που μας έβαζαν στην πρώτη γραμμή συμπάθειας των μεγάλων παραγωγικών δυνάμεων του τομέα. Η διατήρηση της ψυχροπολεμικής κατάστασης μεταξύ Ελλάδος - Τουρκίας είναι το ποθούμενο και εντέχνως το καλλιεργούν, ώστε να παραμείνει η αγορά πολεμικού υλικού, προτεραιότητα στον κρατικό προϋπολογισμό.
   Μας εμπαίζουν δηλαδή προς ίδιον όφελος, από τη στιγμή που μια δημόσια και λιτή ανακοίνωση αναγνώρισης των συνόρων της Ελλάδας ως Ευρωπαϊκών συνόρων και επομένως εγγυημένα στους όποιους σχεδιασμούς παραβίασής τους, θα οδηγούσε σε προσωρινή μείωση των δαπανών σε εξοπλιστικά προγράμματα και αξιοποίηση των αντίστοιχων κονδυλίων στην μείωση του εξωτερικού χρέους. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί πια να παραμείνει στο απυρόβλητο και ακούγονται φωνές που ίσως αφυπνίσουν τους κοιμώμενους Ευρωπαίους πολίτες οι οποίοι αποδέχονται αβασάνιστα τους χαρακτηρισμούς που μας αποδίδουν τα διάφορα κέντρα, ως αποκλειστικά υπεύθυνους της αιμορραγικής ευρωπαϊκής οικονομίας.

Αιγαιόγλαρος

Βίντεο-σοκ από το Γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι WDR,για τη Γερμανία και τους ελληνικούς εξοπλισμούς.
Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι κάνουν απίστευτη επίθεση στην ίδια τους τη χώρα αλλά και στη Γαλλία,μιλώντας για “απάτη εναντίον της Ελλάδας” από τους “δήθεν σωτήρες της”!






Στο ρεπορτάζ μιλούν αναλυτές και βουλευτές που δηλώνουν έκπληκτοι με τα όσα μας έβαζαν να αγοράζουμε,βρίσκοντας βέβαια πάντα "πρόθυμους συνεργάτες εντός των τειχών".

Το βίντεο είναι στα Γερμανικά με ελληνικούς υπότιτλους!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Διαβάζοντας το : OnAlert.gr