Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Μουσουλμάνοι αυτο-μαστιγώνονται στο κέντρο του Πειραιά!

Η ανεξιθρησκεία είναι κατανοητό, πως όχι μόνο ως νόμος του κράτους, αλλά και ως ανθρώπινο δικαίωμα δεν πρέπει να εμποδισθεί από κανέναν. Από το σημείο αυτό όμως μέχρι την δημόσια εκδήλωση εθίμων που κάθε άλλο παρά ευχάριστα είναι, από όπου κι αν παρουσιάζονται, σε μια κοινωνία που δεν έχει στην παράδοσή της ανάλογα φαινόμενα, αποτελεί τουλάχιστον πρόκληση. 
Είχαμε δει το έθιμο του αυτομαστιγώματος να πραγματοποιείται σε χώρες που ο μουσουλμανισμός είναι κυρίαρχη θρησκεία, επίσης και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και τώρα ήρθε η σειρά της Ελλάδας να υποχρεώνεται να ανεχθεί αυτό το θέαμα σε δημόσια θέα. Θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση σε κλειστό χώρο όπου η κουλτούρα των συμμετεχόντων ταυτίζεται. 
Είναι ακόμα μια από τις αδυναμίες των σύγχρονων κοινωνιών να αδυνατούν να νομοθετήσουν, προλαμβάνοντας αρνητικά ενδεχόμενα που απορρέουν από την παρερμηνεία ή την έλλειψη θωράκισης των νόμων ή ακόμα χειρότερα εθελοτυφλούν στα ενδεχόμενα με μια ενοχλητική απάθεια. Ως αποτέλεσμα έχουμε την ικανοποίηση συνήθως των μειονοτικών ομάδων σε βάρος της πλειοψηφικής άποψης. Στην προκειμένη περίπτωση, έχουμε την εισαγωγή μιας ακραίας εκδήλωσης θρησκευτικού δόγματος από μετανάστες αμφίβολης νομιμότητας, οι οποίοι με την ανοχή της πολιτείας εισχωρούν και επιβάλλουν στην δυτικότροπη κοινωνία μας, τις δικές τους συνήθειες, με στόχο την "γκετοποίηση" και την αποδοχή της λανθάνουσας κατάστασης.
Και φυσικά δεν περιμένει κανείς να συγκριθεί με το καθεστώς των χωρών προέλευσής τους, όπου οι άλλες θρησκείες δεν βρίσκουν έδαφος φιλοξενίας. Πρόοδος και αναχρονισμός.
Πόσα ακόμα είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε, μήπως οι κανόνες πρέπει ν' αλλάξουν; Μήπως μεταξύ άλλων αιτημάτων για τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας πρέπει να διεκδικήσουμε και τον επαναπροσδιορισμό των δικαιωμάτων του γηγενούς πληθυσμού;
Δείτε το βίντεο και σκεφτείτε το μέλλον στη χώρα μας υπό το καθεστώς της αύξησης των μεταναστών...   
 
 
Ανάρτηση του defencenet.gr με τίτλο: Μουσουλμάνοι μαστιγώνονται στο κέντρο του Πειραιά!
11/27/2012 - 11:51
Κανείς δεν περίμενε πριν μια δεκαετία ότι θα βλέπαμε βάρβαρα αλλότρια έθιμα να πραγματοποιούνται μπροστά στα μάτια μας και αυτά θα χαρακτηρίζονται ως "σεβασμός στις παραδόσεις του άλλου, αρκεί να μην σεβόμαστε τις δικές σας, γιατί έτσι γουστάρουμε".
Απίστευτες εικόνες ωμής βαρβαρότητας και πρωτοφανούς φρικαλεότητας κατέγραψε η κάμερα του Euronews σε συνοικία του Πειραιά, όπου Σιϊτες Μουσουλμάνοι εορτάζουν (!) την Ασούρα:
Οι αποτρόπαιες αυτές εικόνες δεν περιποιούν τιμή στην Ελλάδα, αφού οι φανατικοί Ισλαμιστές βγάζουν ελεύθερα (!) δολοφονικά μαχαίρια και κοφτερές λάμες, προκειμένου να αυτομαστιγωθούν στο κέντρο μιας μεγαλούπολης όπως ο Πειραιάς!
Ποιος τους έδωσε την άδεια να κάνουν κάτι τέτοιο;
Αφιερώνουμε αυτό το βίντεο στους υπέρμαχους του "πολυπολιτισμού", που - όλως τυχαίως - υβρίζουν αισχρά και την Ορθοδοξία! Προφανώς ο επιλεκτικός καθυβρισμός είναι "προοδευτική" αντίληψη.
Περίεργο που όλοι οι "προοδευτικοί" και "ελευθεριακοί" δεν παρευρέθησαν για να πουν στους Μουσουλμάνους πως αυτό που κάνουν δεν είναι...σωστό, και είναι οπισθοδρομικό και κάνει κακό στους ταξικούς...αγώνες
"Σατυρική λιτανεία", όπως κάνατε στα Εξάρχεια υβρίζοντας τον Γέροντα Παϊσιο, τολμάτε να κάνετε ενώπιόν τους; Ή μήπως υπάρχει ο φόβος της μάχαιρας;