Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Το Ισλάμ φέρνει και τη Σαρία στην Ευρώπη..(Islam brings Sharia in Europe)

Ακόμα μια είδηση φέρνει πιο κοντά τον κίνδυνο της μουσουλμανοποίησης της Ευρώπης. Και κάνω λόγο για κίνδυνο γιατί από όσα διαδραματίζονται τα τελευταία χρόνια στις αμιγώς μουσουλμανικές χώρες του κόσμου, ακούμε και βλέπουμε να δυναμώνει το ρεύμα που απαιτεί την εφαρμογή της σκληρότερης μορφής των απαγορεύσεων σε βάρος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που στο όνομα των οποίων τόσα έχουν ειπωθεί, γραφθεί, επιχειρηθεί και επιβληθεί.
Φυσικά υπάρχουν και οι λογικές φωνές στο Ισλάμ. Αυτές που διακρίνουν μια ειρηνική διάθεση του Κορανίου, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σήμερα, με διάθεση για εύρεση λύσεων στα προβλήματα του κόσμου με ένα σύγχρονο πνεύμα σεβασμού της ανθρώπινης υπόστασης. Δεν έχουν όμως την απήχηση που χρειάζεται για να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες και η συνύπαρξη των λαών και των θρησκευτικών τάσεων.
 Έτσι για μια ακόμα φορά η Ευρώπη ανοχύρωτη πίσω από τους δικούς της νόμους, βιώνει την εκδίκηση των μουσουλμάνων για όσα προκάλεσαν οι σταυροφορίες του μεσαίωνα. Μια εκδίκηση που έρχεται με ένα οργανωμένο σχέδιο, στα πρότυπα των μυστικιστικών οργανώσεων του δυτικού κόσμου, αλλά και με την παραδοσιακή τέχνη της μηχανορραφίας των ανατολίτικων διαδρόμων εξουσίας. 
Απασχολημένοι με το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι λευκές χριστιανικές φυλές, την οικονομία, αφήνουν να περνά δίπλα τους το "ιοφόρο" άρμα του Ισλάμ καθοδηγούμενο από σκληροπυρηνικούς οπαδούς, ανενόχλητο, κατακτώντας τα δικά του εδάφη και μετακινώντας τη διαχωριστική γραμμή σε βάρος των λαών που το φιλοξενεί.
Το Βέλγιο είναι μια από τις "προχωρημένες" χώρες σε θέματα ισότητας μεταξύ των διαφόρων πληθυσμιακών ομάδων. Δεν αντιλαμβάνεται όμως, όπως άλλωστε και οι Βρετανοί, οι λοιπές βόρειες χώρες της Ευρώπης  και λιγότερο ίσως οι μεσογειακές, πως το Ισλάμ αναζητεί μια "κερκόπορτα" που θα του επιτρέψει να εισχωρήσει ανεπιστρεπτί, στη διαμόρφωση ενός νέου πλαισίου συνύπαρξης, με εσωτερικά σύνορα εκεί που δεν υπήρχαν έως σήμερα τείχη και να μεταφέρει τα προβλήματα και τις συνήθειες των χωρών προέλευσής του κάτω από την ομπρέλα προστασίας των ευρωπαϊκών νόμων και στο όνομα πλέον των δικαιωμάτων του "Ευρωπαίου πολίτη".
Είναι άδικη άραγε η θέση όσων φωνάζουν για απόλυτο έλεγχο των εισερχομένων λαθρομεταναστών και την θέσπιση αυστηρότατων νόμων για όσα αφορούν στο φαινόμενο; Τι εξυπηρετεί η εμμονή των αριστερόστροφων, στην επίκληση των δικαιωμάτων όσων εισβάλουν στην Ευρώπη και δεν ρίχνουν το βάρος των απόψεών τους για την αποκατάσταση των δικαιωμάτων στις χώρες προέλευσης των παράνομων μεταναστών;
Γιατί αν το θέμα είναι τα δικαιώματα μπορούν να συνεργαστούν για την πρόκληση επιβολής αυτών, στις χώρες όπου παραβιάζονται, υπό την αιγίδα παγκόσμιων οργανισμών και δυνάμεων. Αν πάλι το θέμα είναι η πείνα και οι αρρώστιες, μπορούν να οργανώσουν ανάλογη βοήθεια στα σημεία που εμφανίζεται και όχι να προσπαθούν να δυσχεράνουν περισσότερο την οικονομία και των σύγχρονων ευρωπαϊκών κοινωνιών.Για πόσο ακόμα θα είμαστε απαθείς θεατές και σε αυτό το πρόβλημα;


Με αφορμή την ανάρτηση  του defencenet.gr με τίτλο: ΙΣΛΑΜ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ

 
 
Στο Βέλγιο επί πολλά χρόνια μάζευαν μετανάστες και τώρα πληρώνουν το τίμημα της μη αφομοίωσης τόσο μεγάλων ξένων πληθυσμών, ειδικά όταν αυτοί προέρχονται από μουσουλμανικές χώρες. Με τα χρόνια κέρδισαν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, και φυσικά ήρθε η ώρα να συμμετέχουν στις εκλογές με υποψήφιους, και μάλιστα με επιτυχία.
Το νέο κόμμα Ισλάμ κέρδισε δύο έδρες στις δημοτικές εκλογές στις Βρυξέλλες (Anderlecht και Molenbeek), και ήδη η ανησυχία των πολιτών αυξάνεται.
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων των εφημερίδων La Dernière Heure (1) και La Libre Belgique (2), ο Redouane Ahrouch, ο οποίος, θα πρέπει να το υπενθυμίσουμε, εκλέχτηκε δημοκρατικά, ήθελε να ησυχάσει τον βελγικό πληθυσμό: «Με δύο εκλεγμένους σε 685 στη Περιφέρεια των Βρυξελλών, δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να τρομοκρατήσουμε τον κόσμο. Νομίζω ότι είναι η λέξη Ισλάμ που προκαλεί το φόβο».
Redouane Ahrouch: «Το Ισλάμ πάσχει από κακή εικόνα. Αλλά είμαστε δημοκράτες. Το Ισλάμ σημαίνει να αλλάξουν οι νοοτροπίες, να είσαι σε διάλογο. Δεν είμαι εγώ ο ίδιος που θα αλλάξω την πολιτική του δήμου».
Redouane Ahrouch: «Θέλουμε να εξηγήσουμε τον νόμο του Θεού, και αν το θέλει ο λαός,θέλουμε να θεσπίσουμε τον νόμο της Σαρίας μετά από δημοψήφισμα σε 10-15 ή 20 χρόνια. Φυσικά, αυτή τη στιγμή, είναι πολύ νωρίς. Η κοινωνία δεν είναι έτοιμη. Θα έπρεπε να κόψουμε πάρα πολλά χέρια».
Όταν εμφανίστηκε στον κατάλογο του ισλαμικού κόμματος Noor, το 2009, το πρόγραμμα του, το οποίο κληρονόμησε το Κόμμα Ισλάμ, ήδη προέβλεπε:
- την επιστροφή της θανατικής ποινής για «αποτρόπαια» εγκλήματα
- την απαγόρευση της ανάμιξης των φύλων σε ορισμένους δημόσιους χώρους, όπως τα σχολεία ή τις πισίνες,
- την δυνατότητα να παντρευτούν οι έφηβοι.

Redouane Ahrouch: «Έχουμε σήμερα μια άλλη πιο ρεαλιστική στρατηγική. Ήταν ίσως λίγο υπερβολικά φιλόδοξο.»
Redouane Ahrouch: «Αν ο γάμος (των έφηβων κοριτσιών) γίνεται με τη συγκατάθεση των γονέων είναι μια θετική εξέλιξη. Θα μπορούσε να είναι ένα καλό πράγμα, αντί για την προώθηση των χαπιών ελέγχου των γεννήσεων από την ηλικία των 12 ετών. Δεν πρόκειται προφανώς να προωθήσουμε τον γάμο των κοριτσιών με ηλικιωμένους άνδρες».
Το γκράφιτι σε ένα κτίριο στο Βέλγιο τα λέει όλα: “Καλώς ήρθατε στο ‘Belgistan.”
Στην πραγματικότητα, ορισμένοι την αποκαλούν ήδη τη μουσουλμανική πρωτεύουσα της Ευρώπης. Σε 20 χρόνια περίπου θα έχουν την πλειοψηφία στις Βρυξέλλες!
«Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ Ισλάμ και Σαρίας»
«Η δημοκρατία είναι ένα λάθος και είναι το αντίθετο του Ισλάμ..»
Καταλαβαίνετε ότι οι ισλαμιστές κάνουν πίσω ακόμα γιατί δεν τους "παίρνει". Όμως είδατε τι λένε, μόλις νιώσουν δυνατοί πληθυσμιακά, θα προωθήσουν δημοψήφισμα με ερώτημα της θεσπίσεως της σαρίας! Και που το στηρίζουν αυτό, μα φυσικά στις πολλές γεννήσεις, ενώ αντίθετα στους γηγενείς πληθυσμούς μέχρι η γυναίκα να κάνει "καριέρα", και ο άντρας να τακτοποιηθεί οικονομικά, πάει πέταξε το "πουλάκι".
Αν κάποιος νομίζει ότι το Βέλγιο πέφτει μακριά γελιέστε, αναλογιστείτε ποιους έχουμε μαζέψει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, και θα καταλάβετε ότι το πρόβλημα είναι ήδη εδώ.


http://www.defencenet.gr/defence/item/%CF%83%CE%B5-%CE%B4%CE%AD%CE%BA%CE%B1-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook