Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Η κληρονομιά του Άουσβιτς.......το φθόριο.!!!

 

  Όσο σκαλίζεις τόσο ανακαλύπτεις....αυτό είναι ένα από τα αξιώματα που ισχύουν και στο διαδίκτυο. Η περιήγηση, είτε στα πλαίσια μιας έρευνας, είτε στη διάρκεια της ανάλωσης του ελεύθερου χρόνου, οδηγεί σε πληροφορίες που συχνά μας εκπλήσσουν και μάλιστα δυσάρεστα.  
  Ανακαλύπτουμε πόσο εξαρτώμενοι είμαστε, συνειδητά και ασυνείδητα, από καταστάσεις που έντεχνα δημιουργήθηκαν, για να καταλήξει η συντριπτική πλειοψηφία του ανθρώπινου είδους έρμαιο στις διαθέσεις των λίγων που θέλουν και τελικά απ' ότι όλα δείχνουν, έχουν πετύχει τον έλεγχο. Πολλά από όσα μαθαίνουμε σταδιακά, μοιάζουν με πλοκή ταινιών επιστημονικής φαντασίας ή συνωμοσιολογίας ή ακόμα και του οργουελικού "1984" που συγκριτικά μοιάζει με παιδικό ανάγνωσμα.
  Δεν μπορώ να υπολογίσω μέχρι ποιου βαθμού θα ήταν δυνατή μια αντίδραση, μια εξέγερση ή μια ανατροπή όσων μας κινούν την υποψία, μια που όλα τα κινήματα του παρελθόντος είχαν και τις αρνητικές τους επιπτώσεις, καθώς η αγανάκτηση εκφραζόμενη δημιουργεί από μόνη της   καταστάσεις θολής κρίσεως, με αποτέλεσμα να χάνονται και στοιχεία που είχαν δρομολογηθεί να ευεργετήσουν τον άνθρωπο.
  Δεν θα γράψω περισσότερα μια που το κείμενο που βρήκα και καταχωρώ στη συνέχεια είναι αρκετό για να δημιουργήσει στον καθένα δημιουργικούς προβληματισμούς. Απ' ότι φαίνεται λοιπόν τίποτα δεν είναι τυχαίο................
 
 
Ο Codex allimentarius, το φθόριο, το Άουσβιτς, και η σύνδεση τους με την Μονσάντο
 
Τι σχέση έχει ο Codex Alimentarius με τα επίσημα πρότυπα τροφίμων, την φθορίωση του νερού μας, με την σίτιση των ανθρώπων, τη γενοκτονία στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς, και την Monsanto,

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Πόντιοι και Λαζοί, παράλληλοι βίοι


Έγινε πλέον σύνηθες φαινόμενο να ακούγονται ανθελληνικές τοποθετήσεις από ελληνόφωνους πολίτες της χώρας μας, που είτε δε γνωρίζουν την καταγωγή τους, είτε δεν τους αρέσει, είτε αισθάνονται τόσο παγκόσμιοι πολίτες που υποβαθμίζουν το ρόλο του έθνους, είτε είναι έμμισθοι πράκτορες, είτε εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα για προσωπικούς λόγους, είτε για άλλους "δυσνόητους" για μένα λόγους, εκστομίζουν απόψεις που δεν έχουν να κάνουν σίγουρα με την αμάθεια, καθώς λέγονται και από πανεπιστημιακούς, με σκοπό να δημιουργήσουν ένα προηγούμενο το οποίο θα προσφέρουν σε κύκλους που αγωνίζονται να αφαιρέσουν από την Ελλάδα, δικαιώματα και ιστορική αλήθεια.  
    Από μέρους μου απλά προσπαθώ να συμβάλω στην αντιμετώπιση του φαινομένου κάνοντας τη λογική κίνηση να αναπαράγω την αλήθεια, έτσι όπως επιστημονικά δίδεται από καταξιωμένους καθηγητές όπως ο κ. Κώστας Φωτιάδης.
  Αφορμή το δημοσίευμα, που αναπαράγεται τις τελευταίες μέρες, του μέχρι πρόσφατα εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή Δικαιωμάτων της Βουλής, γνωστού από τις ανθελληνικές απόψεις του, Νάσου Θεοδωρίδη που αμφισβητεί και την Ελληνικότητα των Ποντίων.
Επειδή η αξία του κ.καθηγητή σαφώς προηγείται, αν και ο 2ος μάλλον στερείται αυτής, ακολουθεί το κείμενό του που διάβασα στο hellinon.net με τίτλο Πόντιοι ή Λαζοί και στο τέλος παρέχονται συμπληρωματικά (έτσι για την εξαγωγή συμπερασμάτων) στοιχεία σχετικά με τον κατάπτυστο πολιτευόμενο.  
 
Πόντιοι ή Λαζοί
Κ. Φωτιάδης

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Το τουρκικό τόξο εδραιώνεται....

  Έχω επισημάνει και με άλλες αναρτήσεις πως η τουρκική εξωτερική πολιτική δρα με απόλυτη επιτυχία, ανταποκρινόμενη στο ρόλο της, σε αντιδιαστολή με αυτή της Ελλάδος που εκ των αποτελεσμάτων, δε φαίνεται να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Κανείς σώφρων δεν αξιώνει να ανακοινώνονται οι τακτικές των αρμόδιων κάθε φορά υπουργείων, όμως τα αποτελέσματα μας αφήνουν έκπληκτους κάθε που ένα θέμα φαίνεται να να τελεσιδικεί με ευνοϊκές για τους άλλους προοπτικές και τη χώρα μας να ψάχνει απλά το αντίδοτο ή να αποδέχεται το γεγονός και να αφήνει την εξεύρεση λύσεως για το μέλλον και όποτε αυτή χρειασθεί.
  Είναι ευνόητο πλέον, πως την εποχή μας σηματοδοτεί ο οικονομικός πόλεμος και λιγότερο μια κλασική πολεμική σύγκρουση. Αυτό είναι ένα πεδίο που μετά από σκληρή δουλειά μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα και στην Ελλάδα. Η οικονομία μας μπορεί και έχει τις δυνάμεις και τις δυνατότητες να επιβιώσει, όμως δεν πρέπει να αμελούμε για το μόνιμο κίνδυνο εξ ανατολών.
  Εκεί στα ανατολικά μας, υπάρχει και αναπτύσσεται διαρκώς η φιλοσοφία της προπαρασκευαστικής διαδικασίας ενός επιτυχούς διμερούς πολέμου, σαν αυτούς που στο παρελθόν είχαμε κατ' επανάληψη μεταξύ μας, με τις δυνατόν μεγαλύτερες ζημίες και τη σε μεγαλύτερο δυνατό βάθος εισχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων, ώστε οι όποιες διεθνείς παρεμβάσεις όποτε και αν έρθουν να αποδεχτούν ένα τετελεσμένο γεγονός και τη χάραξη νέων συνόρων, δηλαδή στο Νέστο, δημιουργώντας ένα νέο Κόσοβο.