Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Ευρωδολάριο, το παγκόσμιο νόμισμα..


Επειδή το κείμενο που ακολουθεί είναι αρκετά μεγάλο, το σχόλιό μου περιορίζεται στο ότι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για οποιοδήποτε σενάριο, όσο κι αν αυτό θεωρείται απίθανο.
  Η δυνατότητα που έχουμε, να διασταυρώνουμε τα περισσότερα στοιχεία που δίνονται στη διάθεσή μας ενδεχομένως και κατ' απόλυτο έλεγχο, είναι ικανή να μας προετοιμάζει και να μας οδηγεί με ήπιο τρόπο στις αλλαγές που έχουν σχεδιάσει.
  Σε κάθε περίπτωση, έστω και από περιέργεια ή από μια σινεφίλ διάθεση ή από μια συμπάθεια προς τη λογοτεχνία φανταστικών μελλοντολογικών σεναρίων οργουελικού τύπου (1984), μια απλή ανάγνωση δεν κάνει κακό.
  Τα συμπεράσματα στη συνέχεια έρχονται μέσα από τα προσωπικά φίλτρα και μπορούν να ρυθμίσουν ενέργειες και να τροποποιήσουν απόψεις. 

Σχόλιο με αφορμή ανάρτηση του "ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ" , με τίτλο:  





Αποκάλυψη :Δείτε ποια είναι η επίσημη ιστοσελίδα για το παγκόσμιο νόμισμα !


Η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει φροντίσει για όλα…!
Το θέμα που ανέδειξε ο Λόγιος Ερμής είναι απολύτως ανατριχιαστικό. Παραπέμπει δε, κατ’ ευθείαν στην επίσημη ιστοσελίδα που υπάρχει για το Παγκόσμιο νόμισμα, που ονομάζεται Bancor, μια ιστοσελίδα που παρέχει κάθε είδους πληροφορίες για την νέα αυτή νομισματική μονάδα που ετοιμάζει με τόση μεθοδικότητα η Νέα Τάξη Πραγμάτων καθώς και φωτογραφικό υλικό.